Velkommen til
HJEMME HOS

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

 

image

Altid den bedste handel

HJEMME HOS Svends Møbler & Tæpper får du altid den bedste handel. Vi har ingen stor og fancy facade – til gengæld ved vi, hvad vi handler med – og vi gør det til en fornuftig pris.

God personlig service
Siden 1922 har vi sat en ære i at være en butik, hvor vi behandler kunderne, som vi gerne selv vil behandles. Det betyder blandt andet, at vi kun sælger varer, vi selv kan stå ind for. Vi leverer varerne personligt og stiller dem op i dit hjem. Til den tid og pris som vi har aftalt – det ser vi som en selvfølge.

Tæppelægning overlader vi til erfarne fagfolk, som er nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Tre etager med noget for enhver smag
HJEMME HOS Svends Møbler & Tæpper ligger midt mellem Holstebro og Herning, Og mellem Spjald / Videbæk og Haderup / Sunds. Her finder du et bredt sortiment, der matcher – næsten – enhver smag, hjemme hos alle aldre og enhver pengepung. Lige fra klassikere til det der lige nu er mest moderne.

Håndplukkede møbler og tæpper der holder
Møblerne er håndplukkede fra de bedste leverandører, så du har flere forskellige stilarter og producenter at vælge mellem og kan finde præcis det, du har behov for. Med mange års erfaring ved vi, hvor vi finder den bedste kvalitet til den rigtige pris. Derfor kan vi også altid tilbyde dig en god handel – og møbler og tæpper, der holder! Du skal have møbler, der passer til dine behov, dit hjem og det liv, du lever. Det stiller krav til os: Vi skal indleve os, give os tid. Og så skal vi være dygtige.

Snart 100 år med møbler og tæpper
HJEMME HOS Svends Møbler & Tæpper går helt tilbage til 1922, hvor Peder Madsen etablerede sig som møbelpolstrer og sadelmager i hjertet af Aulum. Med årene begyndte han også at sælge møbler. I 1963 købte hans søn, Svend Madsen forretningen og udvidede hen over de kommende år fra 18 m2 butik til vores nuværende 2.500 m2. I 1994 kom tredje generation til, da Svends søn Per købte sig ind – og i 1997 overtog Per Madsen butikken helt og har drevet den siden – stadig på Danmarksgade, hvor hans bedstefar begyndte det hele i 1922.

 

HJEMME HOS Svends Møbler & Tæpper A/S
Danmarksgade 62
7490 Aulum
Tlf. 97 47 20 35
Fax 97 47 11 63

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

123

Vi sidder
altid ved det
spisebord...

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image

123